Wat is ISO 9001:2015?


Goede en constante kwaliteit leveren is belangrijk.

Klanten worden immers niet graag verrast door fouten, defecte producten of een gebrekkige dienstverlening.

ISO 9001:2015 helpt om de kwaliteit van uw producten en diensten te verhogen.  ISO 9001:2015 is het ultieme hulpmiddel om kwaliteit systematisch te verbeteren. Bovendien wordt een kwaliteitslabel steeds vaker gevraagd door opdrachtgevers. Met een ISO 9001:2015-certificaat toon je aan dat jouw bedrijf of organisatie kwaliteitsmanagement goed op orde heeft.

ISO 9001 is de meest populaire internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen.

De norm ISO 9001:2015 is de eerste grootschalige herziening van de norm sinds 2000, geschreven met het oog op hedendaagse zakelijke uitdagingen en ... niet onbelangrijk ... geschreven voor organisaties van iedere grootte! De wijzigingen binnen de norm zorgen voor meer flexibiliteit in het aanbieden van veelzijdige voordelen aan organisaties. Niet alleen als tool voor kwaliteitsmanagement maar meer als beduidend kader met als doel zakelijke verbetering zoals het leveren van efficiëntie en het verbeteren van de klanttevredenheid.

MW Management & Consultancy kan u adequaat begeleiden naar een initiële externe audit conform ISO 9001:2015 mét certificaatgarantie!


Wat bieden wij jou en jouw organisatie?


Een volledig systeem

Op maat

Betaalbaar

Topkwaliteit

Certificaatgarantie