Schoonmaak heruitgevonden.

De meeste schoonmaakbedrijven rekenen een vaste maandprijs aan voor het leveren van schoonmaakdiensten. Wij dus niet!

Met Dolphins On Tour bepaal je zelf welke afspraken je wenst en hoeveel je wil uitgeven aan een kwaliteitsvolle schoonmaakdienstverlening. Hierdoor kunnen wij je een schoonmaakdienst leveren die bij jouw budget past, en niet meer of niet minder. Dolphins On Tour is er voor KMO-bedrijven, winkels en thuiskantoren.

Proper bedrijf

Een proper bedrijf heeft een positief effect op de productiviteit en het werkplezier van jouw mensen. Het is immers fijn werken en efficiënt vergaderen in een propere werk- en leefomgeving. Het kantoorgebruik is veranderd door het Nieuwe Werken... In omgevingen met wisselende kantoorbezetting stimuleren wij daarom resultaatgericht schoonmaken. Op piekmomenten werken onze mensen langer door, op rustige dagen zijn ze minder aanwezig. 

Zo passen wij onze schoonmaakwerkzaamheden aan op de situatie en de status van jouw kantoren.

Professionele schoonmaak en facilitaire diensten

Dolphins On Tour is een divisie van Arion Facility Services, de meest innovatieve facilitaire dienstverlener van België. Wij verzorgen schoonmaak, specialistische schoonmaak, washroom solutions, facility hosting, consultancy en geurmarketing. Wij streven naar een kwaliteitsvol en duurzaam partnership met onze klanten en creëren met onze diensten en producten een beleving binnen gebouwen waarbinnen mensen kunnen excelleren en tot buitengewone prestaties kunnen komen, nu én in de toekomst.

Hospitality en beleving

Uiteraard hecht je veel belang aan een vertrouwensvolle samenwerking. Wij zorgen ervoor dat je steeds dezelfde vertrouwde gezichten over de vloer krijgt. Onze representatieve schoonmaaksters zijn dan ook doordrongen van hospitality en werken zeer discreet.

Dagschoonmaak

Onze schoonmaaksters werken graag overdag, tijdens de kantooruren. Het contact met onze mensen levert immers tal van voordelen op. Zo kan er flexibel worden ingespeeld als er wat moet verandert in de werkplanning, als je liever hebt dat er bv. meer aandacht wordt geschonken aan een toonzaal voor het komende opendeurweekend in plaats van aan de kantoren dan kan dit perfect worden afgestemd, direct met onze schoonmaakster.

Ergonomie en duurzaamheid

Dolphins On Tour werkt alleen met kwaliteitsvolle schoonmaakmaterialen die afgestemd zijn op onze schoonmaaksters. Onze schoonmaakmaterialen zijn verstelbaar, flexibel en dus ergonomisch.

Zo leveren onze mensen met minder inspanningen een beter resultaat. In combinatie met ons gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakproducten leveren wij voor jouw bedrijf een meerwaarde inzake duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Op ieder moment beheer op jouw schoonmaakkosten

Een goed beheer van jouw schoonmaakbudget vraagt een goede planning.

Samen maken we afspraken over het gewenste aantal schoonmaakuren over een periode van 1 maand.

Via onze unieke boekingsapplicatie kan je op elk moment zien hoe het staat met jouw schoonmaakkosten, hoeveel prestatie-uren er al zijn uitgevoerd en wat jouw actueel tegoed is aan prestatie-uren. 


Waarom kiezen voor Dolphins On Tour?


KWALITEITSVOLLE SCHOONMAAK

VOLLEDIG

BINNEN JOUW BUDGET

SCHOONMAAK

ONLINE INGEPLAND

OVERZICHTELIJK BEHEER VAN SCHOONMAAKKOSTEN